Fietsen

Fietsen in Lage Vuursche

Fietsroutes

Je kunt in dit gebied voortreffelijk fietsen. Je kunt zelf je route uitzetten door middel van de ANWB-paddestoelen, maar ook gebruik maken van de Nieuwe Vuursche route van de ANWB. Voor de zeer sportieve fietsers start er ook een mountainbike parcours uitgezet door Staatsbosbeheer: een echte uitdaging!

Mountainbikeroutes in en rond Lage Vuursche

In de Lage Vuursche ligt een van de meest verrassende mountainbike routes van Nederland. Een echt parcours om jouw tegenstanders te meten. Zoek je een locatie om goede mountainbikes te huren direct aan de beide routes? Neem dan een kijkje bij Triventure. Naast het verhuren van mountainbikes kun je er terecht voor tal van (groeps)activiteiten: hikes, yoga, steppen, toerfietsen en nog veel meer.

Wielrenners

De Utrechtse Heuvelrug is als gebied bekend vanwege het heuvelachtige landschap en is een populaire bestemming voor wielrenners. Lees hier meer.
Mountainbiken Lage Vuursche

Moederdag ontbijt

 

Wil je jouw moeder verwennen met Moederdag?
Neem haar gezellig mee naar Het Vuursche Bos voor een met liefde samengesteld ontbijt. Denk aan warme croissants, versgebakken broodjes met diverse soorten beleg, glaasje panna cotta, yoghurt met huisgemaakte granola en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.

Geef je moeder de rustige ochtend die ze verdient en verras haar met ons heerlijke ontbijt. Reserveer nu en maak van Moederdag een onvergetelijke dag!

Speciaal Moederdag ontbijt € 19,95 p.p. excl. drankjes