Ontbijt, lunch, borrel en diner!

Wil je even bijkomen van een lange boswandeling, chillen na het midgetgolfen of relaxen na het klimmen?

Bij het Vuursche Bos kun je terecht voor een goede kop koffie met een lekker stuk taart, een lazy ontbijt, een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Uiteraard is er tussendoor alle ruimte om gezellig te borrelen met onze bites en speciaalbiertjes. Probeer ook zeker onze knapperige nacho’s.

Door onze wisselende menukaart word je iedere keer opnieuw verrast. De echte pannenkoeken liefhebbers kunnen bij ons hun lol op, maar ook voor vis en vleeseters is er voldoende keus. Voor de vega’s en vegans hebben we vegetarische opties en gerechten met lekker veel groenten #veggielovers.

Zijn jullie met meer dan 18 personen? Dan kunnen jullie genieten van een pannenkoeken arrangement of lunch menu!

Kinderfeestje?

Je kunt bij Het Vuursche Bos ook goed terecht voor het vieren van een kinderfeestje.

Bekijk ook onze High tea

Onbeperkt thee drinken met familie of vrienden? Dat doe je natuurlijk tijdens een gezellige high tea in Lage Vuursche.

Pasen 31 maart & 1 april

Paasbrunch

Op 1e en 2e Paasdag bent u van harte welkom vanaf 10:00 uur (tot uiterlijk 13:00 uur) voor de paasbrunch. Wij serveren aan tafel diverse broodsoorten, kaas en vleeswaren, glaasje soep en een verse fruitsalade. Daarnaast zullen wij enkele keren langs komen met diverse kleine gerechtjes.

Prijs 22,50 p.p.

À la carte menukaart

Naast onze speciale paasbrunch kunt u op beide dagen a la carte ontbijten, lunchen of dineren in ons restaurant. Kijk voor de huidige menukaart op de website.