Wandelen

Wandelen in Lage Vuursche

In de Lage Vuursche zijn verschillende, gemarkeerde, wandelroutes. Je kunt naar hartelust variëren op de talloze paden. Deze routes zijn ook geschikt voor Nordic Walking.

Staatsbosbeheer heeft in het gebied diverse wandelroutes uitgezet, gemarkeerd met gekleurde paaltjes of gekleurde stippen op bomen.

De wandelroutes

1. Beukenwandeling (4 km)
2. Schapendriftwandeling (5 km)
3. Kasteeltuinwandeling (2 km)
4. Stulpwandeling (4 km)
5. Oertijdwandeling (10 km)
6. vijverwandeling (6 km)
7. Baarnse Bos wandeling (4 km)
8. Engelse Park wandeling (6 km)
9. Hooge Erf wandeling (4 km)

Natuurexcursies

Tijdens een wandeling door de natuur met NatureBliss Walks kom je helemaal tot rust. Fotografe Yvette leert je kijken naar de natuur, maar dan vooral zónder camera. Al is het natuurlijk wel leuk om toffe plaatjes te schieten als herinnering aan deze bijzondere ervaring. De tochten trekken dwars door de meest uitgestrekte natuurgebieden van ons land. Afhankelijk van de locatie ben je vijf tot tien kilometer onderweg. Yvette vertelt je alles over planten, insecten, vogels en alles wat je verder tegenkomt, maar wat deelnemers het meest bijblijft zijn de vaste stiltemomenten. Word één met de natuur! Bekijk de website van NatureBliss voor meer informatie.
wandelen in Lage Vuursche

Moederdag ontbijt

 

Wil je jouw moeder verwennen met Moederdag?
Neem haar gezellig mee naar Het Vuursche Bos voor een met liefde samengesteld ontbijt. Denk aan warme croissants, versgebakken broodjes met diverse soorten beleg, glaasje panna cotta, yoghurt met huisgemaakte granola en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.

Geef je moeder de rustige ochtend die ze verdient en verras haar met ons heerlijke ontbijt. Reserveer nu en maak van Moederdag een onvergetelijke dag!

Speciaal Moederdag ontbijt € 19,95 p.p. excl. drankjes