Faciliteiten

Kinderen

We hebben ons best gedaan om van Het Vuursche Bos een gezellige en gastvrije plek te maken waar het hele gezin zich thuis voelt.

Voor de allerkleinsten is er een comfortabele verschoningsruimte met baby verschoontafel.

Daarnaast zijn er kinderstoelen en kleurplaten beschikbaar, zodat onze jongste gasten aangenaam kunnen zitten en zich geen moment hoeven te vervelen.

Ons speciale kindermenu biedt een selectie van smakelijke gerechten waar zelfs de kieskeurige eters van zullen genieten.

Rolstoel toegankelijkheid

We hebben ons best gedaan om Het Vuursche Bos, ook voor rolstoelgebruikers, zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat iedereen kan genieten van al het lekkers dat Het Vuursche Bos te bieden heeft.

Ons restaurant is gezellig en ruim ingericht met tafels met een middenpoot die gemakkelijk onberijdbaar zijn met een (elektrische)rolstoel. Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Daarnaast beschikken wij over een ruim mindervaliden toilet dat is voorzien van beugels en een onderrijdbare wastafel. Een (hulp)hond is welkom.

Moederdag ontbijt

 

Wil je jouw moeder verwennen met Moederdag?
Neem haar gezellig mee naar Het Vuursche Bos voor een met liefde samengesteld ontbijt. Denk aan warme croissants, versgebakken broodjes met diverse soorten beleg, glaasje panna cotta, yoghurt met huisgemaakte granola en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.

Geef je moeder de rustige ochtend die ze verdient en verras haar met ons heerlijke ontbijt. Reserveer nu en maak van Moederdag een onvergetelijke dag!

Speciaal Moederdag ontbijt € 19,95 p.p. excl. drankjes