Lunchen in Lage Vuursche

Op zoek naar een restaurant voor een gezellig dag of avond uit? We zijn van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 09:30 ‘ s ochtends voor ontbijt, lunch en diner.

Ook kan je altijd binnenlopen voor een goede kop koffie met iets lekkers, een borrel met een (speciaal-)biertje, brood met lekkere smeersels of knapperige nacho’s met kaas.

Je kan iedere dag terecht voor pannenkoeken, poffertjes, een lekkere kom soep, rijk belegde boterhammen of knisperende salades. Op zaterdag en zondag kan je ook ’s avonds lekker komen dineren, dan sluiten we om 20:00* uur.

Al onze gerechten worden elke dag vers gemaakt, geïnspireerd op het seizoen. Reserveren voor ontbijt, lunch of diner kan heel eenvoudig reserveren via de website. Reserveren voor een tafel kan hier.

Lunchen in Lage Vuursche bij het Vuursche Bos

Moederdag ontbijt

 

Wil je jouw moeder verwennen met Moederdag?
Neem haar gezellig mee naar Het Vuursche Bos voor een met liefde samengesteld ontbijt. Denk aan warme croissants, versgebakken broodjes met diverse soorten beleg, glaasje panna cotta, yoghurt met huisgemaakte granola en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.

Geef je moeder de rustige ochtend die ze verdient en verras haar met ons heerlijke ontbijt. Reserveer nu en maak van Moederdag een onvergetelijke dag!

Speciaal Moederdag ontbijt € 19,95 p.p. excl. drankjes