Wielrenroutes Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is als gebied bekend vanwege het heuvelachtige landschap en is een populaire bestemming voor wielrenners.

Start of rustpunt in Lage Vuursche

Beleef de mooie natuur rondom de Utrechtse heuvelrug per fiets. Na afloop geniet je bij Het Vuursche Bos van een ambachtelijke pannenkoek, een lekkere kop koffie met een stuk huisgemaakte appeltaart of een (speciaal)biertje met een borrelplank. Bekijk hier alvast onze onze menukaarten.

Wielerterras

Aan de achterkant van Het Vuursche Bos vindt je een speciaal terras voor fietsers. Je kunt hier veilig je fiets stallen, bidon vullen met water, je elektrische fiets opladen of je banden oppompen met de aanwezige fietspomp. Het restaurant is gelegen aan verschillende fietsroutes en is daarmee het perfecte start- of rustpunt als je gaat fietsen door Lage Vuursche.

Na een heerlijke fietstocht is het het extra genieten met een goede kop koffie, appelgebak of een voedzame kwarkpunt op ons zonnige terras! Bekijk hier de parkeermogelijkheden in Lage Vuursche.

Wielterras wielrenners Lage Vuursche - Het Vuursche Bos

De perfecte tussenstop tijdens jouw

wielrenroute over Utrechtse Heuvelrug

Vaderdagontbijt op 16 juni

Wil je jouw vader verwennen met Vaderdag? Neem hem gezellig mee naar Het Vuursche Bos voor een met liefde samengesteld ontbijt. Denk aan warme croissants, vers gebakken broodjes, yoghurt met granola, vers fruit en natuurlijk een kopje koffie of thee. Reserveer nu en maak van Vaderdag een onvergetelijke dag! 

Speciaal Vaderdagontbijt €19,75 excl. drankjes