De Utrechtse Heuvelrug is als gebied bekend vanwege het heuvelachtige landschap en is een populaire bestemming voor wielrenners.

Start of rustpunt in Lage Vuursche

Beleef de mooie natuur rondom de Utrechtse heuvelrug per fiets. Na afloop geniet je bij Het Vuursche Bos van een ambachtelijke pannenkoek, een lekkere kop koffie met een stuk huisgemaakte appeltaart of een (speciaal)biertje met een borrelplank. Bekijk hier alvast onze onze menukaarten.

Wielerterras

Aan de achterkant van Het Vuursche Bos vindt je een speciaal terras voor fietsers. Je kunt hier veilig je fiets stallen, bidon vullen met water, je elektrische fiets opladen of je banden oppompen met de aanwezige fietspomp. Het restaurant is gelegen aan verschillende fietsroutes en is daarmee het perfecte start- of rustpunt als je gaat fietsen door Lage Vuursche.

Na een heerlijke fietstocht is het het extra genieten met een goede kop koffie, appelgebak of een voedzame kwarkpunt op ons zonnige terras! Bekijk hier de parkeermogelijkheden in Lage Vuursche.

Wielterras wielrenners Lage Vuursche - Het Vuursche Bos

De perfecte tussenstop tijdens jouw

wielrenroute over Utrechtse Heuvelrug

Pasen 31 maart & 1 april

Paasbrunch

Op 1e en 2e Paasdag bent u van harte welkom vanaf 10:00 uur (tot uiterlijk 13:00 uur) voor de paasbrunch. Wij serveren aan tafel diverse broodsoorten, kaas en vleeswaren, glaasje soep en een verse fruitsalade. Daarnaast zullen wij enkele keren langs komen met diverse kleine gerechtjes.

Prijs 22,50 p.p.

À la carte menukaart

Naast onze speciale paasbrunch kunt u op beide dagen a la carte ontbijten, lunchen of dineren in ons restaurant. Kijk voor de huidige menukaart op de website.