De Utrechtse Heuvelrug is als gebied bekend vanwege het heuvelachtige landschap en is een populaire bestemming voor wielrenners.

Start of rustpunt in Lage Vuursche

Beleef de mooie natuur rondom de Utrechtse heuvelrug per fiets. Na afloop geniet je bij Het Vuursche Bos van een ambachtelijke pannenkoek, een lekkere kop koffie met een stuk huisgemaakte appeltaart of een (speciaal)biertje met een borrelplank. Bekijk hier alvast onze onze menukaarten.

Wielerterras

Aan de achterkant van Het Vuursche Bos vindt je een speciaal terras voor fietsers. Je kunt hier veilig je fiets stallen, bidon vullen met water, je elektrische fiets opladen of je banden oppompen met de aanwezige fietspomp. Het restaurant is gelegen aan verschillende fietsroutes en is daarmee het perfecte start- of rustpunt als je gaat fietsen door Lage Vuursche.

Na een heerlijke fietstocht is het het extra genieten met een goede kop koffie, appelgebak of een voedzame kwarkpunt op ons zonnige terras! Bekijk hier de parkeermogelijkheden in Lage Vuursche.

Wielterras wielrenners Lage Vuursche - Het Vuursche Bos

De perfecte tussenstop tijdens jouw

wielrenroute over Utrechtse Heuvelrug

Reserveren
1e & 2e Paasdag

Op zondag 9 april en maandag 10 april serveren we NAAST ons a la carte een menu tussen 09.30 en 12:30 een heerlijke paasplank (19.95 p.p. excl. drankjes) met allerlei zoete- en hartige lekkernijen. Wat je krijgt: een stevige snee brood, croissantje, gerookte zalm, plak kaas, jam, gekookt eitje, roomboter, glaasje panna cotta, puntje quiche loraine, klein gebakje (keuze vd chef) en een paasbroodje. Een tafeltje reserveren doe je telefonisch of via de mail, eventuele (dieet)wensen kunnen dan gelijk worden doorgegeven. Vol = vol.

Tel: 035-6668426 E-mail: info@hetvuurschebos.nl

GRATIS scooter­rijbewijs*

Kom jij bij ons pannenkoeken bakken, ijs scheppen of bedienen? Of ken je iemand?

Of deel de actie met vrienden & familie